Wanneer u zich wilt concentreren op uw eigen werk

AB4Support is breed inzetbaar voor diverse ondersteunings- en organisatieklussen.

Officemanagement
Bij ziekte of verlof van uw medewerker of bij een piekbelasting, springt AB4Support direct in. Na een korte briefing kan ik zelfstandig aan het werk zodat de voortgang van uw dagelijkse werkzaamheden is gewaarborgd.

Projectbegeleiding
Reorganisatie, fusie en/of nieuw project? AB4Support neemt u alle ondersteunende werkzaamheden uit handen. Op basis van een plan van aanpak verzorg ik de begeleiding van A tot Z.

Beurzen en Events
Uw beurzen en events worden tot in de puntjes geregeld. Of het nu gaat om beurzen, teambuildingsactiviteiten, conferenties of andere evenementen, AB4Support neemt het beurs- of eventmanagement voor haar rekening.

Tekst en redactie
Van redigeren tot interviewen. Van het ontwikkelen van nieuwe ideeën tot het vullen van uw website, uw personeelsblad, uw nieuwsbrief. AB4Support staat graag voor u klaar met de juiste tekst voor de juiste boodschap.

Notuleerservice
Een goed verslag bevat de afspraken, besluiten en actiepunten. AB4Support regelt het. Goed luisteren en op papier samenvatten is een kunst die ik versta. Bovendien zit het verslag nog dezelfde dag of uiterlijk een dag na de vergadering of bijeenkomst, bij u in de mailbox.

‘Als je iets goeds ziet,
geef dan een compliment.
Als iets beter kan,
bied dan je hulp aan’
vrij vertaald naar Nelson Mandela